Erőteljes csakratisztítás egy forradalmi orosz módszerrel

Minden csakránkhoz tartozik egy rész az életünk különböző területeiből, (pénz,egészség, karrier, párkapcsolat stb) aminek feltárása és tisztítása továbblendít minket a fejlődésünk útján. A csakraszinten megoldott problémák nem térnek vissza.


Minden csakránk különböző életterülethez tartozik, így amennyiben képesek vagyunk problémáinkat, nehézségeinket csakraszinten beazonosítani, lehetőséget kapunk arra, hogy egy magasabb energetikai szinten oldjuk meg őket, így nem térnek vissza.

A rendszeresen végzett csakramunka önmagunkon emeli a tudatosságot és az életünk minőségét minden területen.


Amikor kioldódik az energiatesünkben egy pszichikai blokk, ezt észreveszzük környzetünkben úgy, hogy az adott életterületünk megváltozik.

→Gyökércsakra tisztulásnál megszűnnek a félelmeink, meg tudjuk vetni lábunkat stabilan az anyagi világban. 

→Szex csakránk tisztításánál és energetizálásánál meggyógyulnak a szexuális problémáink és kivirágzik a kreativitásunk, megmutatkoznak és teret kapnak művészi hajlamaink

→Köldök csakránk harmonizációjával megfelelő önuralomra teszünk szert, nem tudnak már rajtunk uralkodni mások, és mi sem akarunk másokat leuralni.

→Szív csakránk tökéletes működésekor megismerjük a valódi együttérzést, nem cselekszünk már sajnálatból, a szeretetteli kapcsolataink kivirágoznak. 

→Torok csakránk optimalizált működésénél megszűnnek életünkben a hazugságok, beszédünk tiszta lesz, őszintén leszünk képesek kifejezni önmagunkat. 

→Harmadik szem csakránk egészséges működése által nézőpontjaink ítéletmentessé válnak, képesek vagyunk meglátni életünkben az Univerzum jelet is értelmezni azokat. Láthatjuk az aurát, az energiatesteink színeit, változásait. 

→Korona csakránk amikor kiegyensúlyozódik, szert teszünk egyfajta felső rögzítettségre, közvetlen kapcsolatba kerülönk az Univerzummal. 
Csakrarendszerünk tisztításával, energetizálásával hatást gyakorolunk az adott csakrához tartozó testi részeinkre, pozitívan befolyásolva azok állapotát. Hatást gyakorlunk a csakrákban tárolódó mentális energetikai töltetekre, lelkileg - szellemileg elérhetjük a belső békét. Feloldhatjuk előző életes, és ebben az életben keletkezett karmáinkat.


A csakraszinten kezelt és megoldott problémáink nem térnek vissza.

Az Advenced Mind Institute által kifejlesztett Csakra rezonancia neuroakusztikus hanganyaga által bárki képes erre.

Hogyan működik?

A program rezonanciát hoz létre  az energiatestedben, amit a fizikai testérzeteidben fogsz közvetlenül megtapasztalni.
Amelyik csakrád alulműködik, ott feltölti, amelyik csakrád túlműködik, azt optimalizálja.

A program 4 részből, az 7 szegmesnből áll.Mindegyik egy speciális energiatartományt tartalmaz. amely különbözik a többitől. Egy összetett energetikai modellt hoz létre, amely az csakrákra közvetlenül is hatással van.

Betartandó szabályok:

Amikor alkalmazod a következőkre fordíts különös figyelmet:
-Csukott szemmel hallgasd
-Előtte néhány percig figyeld a légzésed természetes ritmusát
-Fülhallgatóval hallgasd
-Ne legyél dehidratált
.Ne zavarjon semmilyen háttérzaj
-Naponta egyszer, hetente maximum 5 alkalommal használd

A program hatása akár 6-8 órán is tart a hallgatás befejezése után, ezért ebben az időszakban ne használj más meditációs programot.

További információk, kontraindikációk, kérdések megválaszolása, letöltési segédlet a facebook csoporthoz való csatlakozás után: Márti meditációs csoportja.

Letöltöm

További cikkek a témában: Érzelmi sebeink gyógyítása

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!