3 spirituális technika, amivel emelheted a tudatosságodat!

1. Íme egy  légzéstechnika, ami a harmadik szem területét tisztítja és energetizálja. Számos pozitív hatással van az idegrendszerre, mind a fizikai mind a finom-anyagi testünkre is. Itt tudod a részleteket elolvasni és csatlakozhatsz egy zárt csoporthoz, ahol ingyen megtanulhatod és még személyes kérdéseidre is alapos választ kaphatsz szakembertől. 




2. Emeld a tudatosságod és harmonizáld a csakráidat egy speciális orosz naeurokusztikus zene hallgatásával. 
Csakrarendszerünk tisztításával, energetizálásával hatást gyakorolunk az adott csakrához tartozó testi részeinkre, pozitívan befolyásolva azok állapotát. Hatást gyakorlunk a csakrákban tárolódó mentális energetikai töltetekre, lelkileg - szellemileg elérhetjük a belső békét. Feloldhatjuk előző életes, és ebben az életben keletkezett karmáinkat.A program rezonanciát hoz létre  az energiatestedben, amit a fizikai testérzeteidben fogsz közvetlenül megtapasztalni.
Amelyik csakrád alulműködik, ott feltölti, amelyik csakrád túlműködik, azt optimalizálja.Részletek itt. 



3. Állítsd az otthonod a fejlődésed, gyarapodásod szolgálatába! Ebben a cikkben 5 olyan trükköt ismerhetsz meg, amit ingyen tudsz alkalmazni saját és családod életében egy magasabb életszínvonal megvalósításában.

Képez magad spirituálisan: 
INTENZÍV CSAKRA TANFOLYAM 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Kíváncsi vagy magadra?