FÖLDELÉS - hogyan erősítsd a gyökércsakrád?

A földelés azt jelenti,  hogy stabilizálod a Földdel való kapcsolatodat, képes vagy szilárdan megvetni a lábad a talajon mind fizikai, mind egyéb értelemben.

A földelés minden csakra harmonizáló gyakorlat alapja, amennyiben ezt nem tudjuk gyakorolni, kivitelezni, problémáink mindennapossá válhatnak emberi kapcsolataink és pénzügyeink területén.
Mivel egyszerűnek tűnik- valójában is is-, sokan esnek abba a hibába, hogy elhanyagolják, nem tudatosítják ezt a testi-lelki-szellemi területet, rögtön valami magasabb, izgalmasabb, spiribb dolgot akarnak, ami általában oda vezet, hogy az történik, mint egy rossz, labilis alappal rendelkező ház esetében: összedől, vagy fel sem épül.

Amennyiben mindennapossá teszed ezen gyakorlatok valamelyikét, 1-3 hónap alatt jelentős pozitív változást tapasztalhatsz azokon a életterületeiden, amelyek a gyökér csakrádhoz köthetőek. Ezek a stabilitás a világban, a biztonságérzet, az anyagi nehézségek és azok a betegségek, tünetek, amelyek a lábakat és az immunrendszert érintik.

Első fázis: állj kényelmesen egyenesen, zárt lábakkal, mezítláb a földön. (Lehet zokniban és cipőben is).Figyelj a légzésedre. Tudatosítsd az izmaidat, és képzeld el, hogy a talpad belegyökerezik a földbe, lábad, majd alsó tested elnehezedik. Ezután kezdd  el egyesével megfeszíteni mindkét lábad, talptól felfelé haladva: lábfej, sarok, boka, vádli, térd, egészen a farizmokig. Amikor idáig eljutottál, egyik lábad lassan emeld el a talajtól, kicsit húzd fel, és igyekezz megtartani magad stabilan, ameddig bírod. Ha ez megvolt, tedd le a felemelt lábad, és most a másikkal tedd meg ugyanezt. Légzésed orron keresztül történjen, egyenletesen, tudatosan szabályozva.
Elsőre könnyűnek tűnhet, de meglátod, beletelik néhány napba, amikor már nem inogsz ki oldalra és ki tudod tartani ezt az egyensúlyt, úgy, hogy a karjaid magad mellett lógnak. Gyakorlás kérdése az egész.
Második fázis: ez a gyakorlat, ha már kényelmesen, egyszerűen megy, csináld csukott szemmel. Minél tovább ki tudod tartani az egy lábon állást, annál jobban erősödik a gyökércsakrád fizikai területe, és beindul a blokkok oldódása is, mely átmenetileg járhat nehéz láb érzéssel, a félelmek felerősödésével, bizsergéssel, feszüléssel. Ez mind azt jelenti, hogy jól csinálod, szépen haladsz. Rendszeres alkalmazásával sikeresen megveted a lábad mind a földi, mind a spirituális életben.

Ha érdekel a csakrák gyakorlati világa, szeretnéd tudni megállapítani ránézésre ki milyen csakra energetikával rendelkezik, kattints ide:Meg akarom tanulni


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Kíváncsi vagy magadra?