Védikus asztrológia- fejlődési lehetőségeink a Bikában

A Bika zodiákus (04.21.-05.21.)

Fő fejlődési lehetőségünk ebben az időszakban a megfelelő munkálkodás karmánkon. Fel kell ismernünk tevékenységeink ránk való visszahatását, figyelmünkben szükséges tartani azt a tényt, hogy tetteink a múltból fakadnak, ám egyben jövőnket is építjük velük.
Minden élőlény addig vándorol különféle testet öltésekben,amíg cselekedeteinek fő célja a birtoklás és az érzékeinek kielégítése.
A Bika kihívása az önzés és az odaadás közötti ív, melyet elképzelhetünk úgy mint egy mérleghintát, egyik oldalán az birtokos egó, mások az odaadó önzetlen lény ül. Célunk, hogy megtaláljuk magunkban az önzetlen lény csíráját, öntözzük, majd amikor egyensúlyba hozzuk a libikókát, a magasabb minőséget elérvén felülemelkedjünk e dialektikus cikluson.
Választási lehetőségünk ad esélyt arra, hogy megkapjuk a spirituális tudás kegyelmét.Meg kell érteni mi a különbség a tevékenységek öncélúsága és önzetlensége között, megtapasztalni azt, hogy tetteinket önmagukért tegyük, nem az általa elért anyagi és érzéki eredményekért. Meg kell tapasztalni cselekedeteink vágyott következményeit elengedni, Fókuszunkat az élet tiszteletére helyezzük,

A következő gyakorlatok segíthetnek utunkon:
-adakozás előre megfogalmazott módon.
-szolgálat, ami lehet ingyen munkavégzés más emberek számára, kóbor állatok etetése, vagy bármilyen más olyan dolog, amiért cserébe nem kapunk, kaphatunk, nem várunk semmit el.
-elmélkedés a birtokainkon, céljainkon, befelé figyelés,
-tavaszi lomtalanítás. "mire van nekem szükségem valójában?" -legyen itt tárgyakról, kapcsolatokról szó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!