A Kundalini a Teremtő Erő, melynek jelképe az ágyék-ban összetekeredő kígyó. A testi nemzéssel halált teremt.
A Kundalinihez az első, gyökércsakrán át férhetünk hozzá, innen indul útjára, a gerincoszlop mentén felfelé haladva során sorra felébreszti a többi csakrát. Ha a Kundalinink gyenge, nincs energiánk a spirituális utazáshoz, nem vesszük észre a leckéket, az adományokat,nem ismerjük fel történéseink spirituális jelentőségét.



Tudatosságunkká az a szint válik, amelyben ahol megáll a 
Kundalini árama.

Nézzük ezt meg csakrákra lebontva:
Gyökércsakra: amikor itt gyenge, korlátozott a Kundalini árama, akkor a szexuális késztetés is gyenge, és kevés energia áll rendelkezésre a mindennapi élethez. Félelmeken alapuló életet élünk, anyagi nehézségeink vannak, nem bízunk a jövőben.
A szex-csakra a másokhoz fűződő kapcsolatainkkal és érzelmi életünkkel áll összefüggésben. Ha a Kundalini árama nem ér fel ide, nem ismerjük a saját érzéseinket vagy kevésbé vagyunk képesek érzékelni mások érzéseit.
Értelmünk, emlékezetünk látja kárát, ha a napfonat csakránk 
van híján a Kundalini energiájának. Gyenge önbizalom társul ehhez.
A lélek trónja, az elfogadás, az Egyetemes Szeretet központja a szív csakra, amikor nem ér el ide a Kundalini, nem érezzük a transzcendenciát, a bennünk lakozó lelket, ateisták vagyunk, nem férünk lelkünk belős bölcsességéhez.
Amennyiben a Kundalini a torokcsakrában van akadályoztatva, spirituális életünket kevés energia táplálja, nem tudunk hangot adni igazságainknak.
Homlokocsakra esetében kevés képzelőerő, gyenge vizualizációs képesség birtokában vagyunk.

Korona csakra egészséges Kundalini energia nélkül nem engedi hogy megváltozott tudatállapotba kerüljünk, ideértve az alvást és a transz állapotát is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Kíváncsi vagy magadra?