Ugrás a fő tartalomra

Szeptember 21 - A HÁLA VILÁGNAPJA

 Hálásnak lenni egy csodálatos kiváltság. Köztudomású, hogy aki a hála energetikájában van, annak a rezgésszintje magas, és azt is tudjuk, hogy nem csak önamga  tudatosságán és életminőségén emel, aki éppen megéli, hanem mindenkién akivel az illető kapcsolatba kerül. Ezért van az, hogy egy magas tudatszintű ember képes a jelenlétével akár gyógyítani is. A hála ragyogása egy emberen keresztül olyan, mint a napsütés: mindekire egyformán árad, mindenki számára megadja a lehetőséget, hogy sütkérezzen, felmelegedjen alatta. 


A Hála-gyakorlat segít neked, ahogy elkezded gyakorolni, az energiaszinted és a tudatosságod azonnal emelkedni kezd, és máris egy olyan úton találod magad, amiről nem akarsz majd  letérni.

Keress 3 dolgot az életedben amiért hálás lehetsz. Teljesen mindegy hogy mi az, (vagy ki), lehet ez egy tárgy, egy esemény vagy egy másik ember, a választási lehetőséged hatalmas és tudatosan élhetsz vele. 

Amikor ez meg van, akkor keress egy kényelmes pózt, lehet fekve is, vagy csak felülsz az ágyban, de kis is mehetsz akár az udvarra, a lényeg az, hogy az ébredésed után az első tevékenységed ez legyen. Most az orrodon keresztül vegyél egy nagy levegőt és gondold ezt (mondhatod is magadban): HÁLÁS VAGYOK. Ezt a gondolatod akkor fejezd be, amikor a belégzésed végéhez értél. Tartsd meg a gondolatod a fejedben, majd orrodon keresztül fújd ki a levegőt, és amikor a kilégzéssel végeztél fejezd be a mondatot, az első dologgal amivel szeretnéd. 
Ugyanezt a gyakorlatot végezd el a másik két dologgal is. 
Figyelj arra, hogy a belégzésed kösd össze össze a kilégzéssel, azaz ne maradjon a kettő között szünet. Ez számít egy lélegzetvételnek.A három lélegzetvételed ilyen módon legyen folyamatos. 

A gyakorlatot javasolt időtartama 21 nap, ami alatt érdemes minden alkalommal ugyanazzal a 3 dologgal dolgoznod.
Második fázis: a  légzéstechnika marad, amit megismételsz este, lefekvés előtt, a kiválasztott dolgok újulnak meg a gyakorlatban: aznapi dolgokkal egészítsd ki a meditációdat, amit a nap folyamán tapasztaltál. Ugye milyen felemelő?

Hirtelen felépülések

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az azték futók titka - a csodanövény

  A S pirulina az egyik legnépszerűbb szuperélelmiszer.  Olyannyira szuper, hogy  Urs Heierli, PhD közgazdász szerint napi 1 gramm spirulina  néhány héten belül  kijavíthatja az  alultápláltságot egy kisgyerekben. Ha belegondolunk  világban az éhezést jól megtervezett és adagol spirulina tablettákkal rövid időn belül fel lehetne számolni. De mi az a spirulina?  És milyen egészségügyi előnyök származnak abból a szempontból, ha a spirulinát hozzáadjuk étrendjéhez? Bár ez a kék-zöld alga nyálkás tavi söpredéknek tűnhet, valójában ez az egyik legtáplálóbb étel a bolygón.   Először is, a spirulina 60% fehérje. Ez több mint kétszerese a vörös húsban található fehérjének, ezért vegánok számára kifejezetten előnyös lehet a fogyasztása.  Sportolók és betegségből lábadozók számára is sikeresen alkalmazható.  18 aminosavat tartalmaz, beleértve az összes esszenciális aminosavat és a 12 nem esszenciális aminosavat 10-ből.   A spirulina a fitonutriensek, a réz, a vas, a mangán, a kálium és a B-vitam

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

 Szépek, okosak, iskolázottak, tanulatlanok, anyák, feleségek élettársak, szeretők, dolgozók, vállalkozók és nők. Mégis sokan senyvednek közülük bántalmazó párkapcsolatokban, sokszor úgy, hogy észre sem veszik ezt, vagy ha igen akkor már valami olyannak kell velük megtörténnie, ami végletesen felkapcsolja a lámpát. Amikor hosszú ideig sötétségben élnek, hozzászoknak, komfortzónájukká  válik, megtanulnak ebben élni, mozogni, megalkudni és tűrni. Ha ilyenkor kapcsolja fel egy drasztikus esemény, vagy az éppen az utolsó cseppel betelő pohár túlcsordulása, egy film, könyv, rokon vagy jóbarát a lámpát, akkor sokkolódnak attól a látványtól, amit a hirtelen elárasztó fény mutat meg számukra .                                                                    Kép forrása: Kirill Averianov  Pixabay Pedig a sok hét, hónap, év szavakkal verése, megalázó helyzetei, fizikai bántalmazása és kiszolgátatottsága eddig is ott volt, a leplező tudati-érzelmi sötétség által elrejtve...megszokva...amit az i

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!

Amikor betegség van a testedben az minden esteben azt jelenti, hogy bizonyos sejtjeid  meg betegtedtek. Ha bőrödnek van valamilyen krónikus (pl rosacea), vagy a k ut betegége (pl, napégés), akkor ez minden esetben azt jelenti, hogy a a bőröd sejtjei  káro sodtak, azaz sejtszinten kell beteg bőrsejtjeidnek lenni ahhoz, hogy bőröd szervi szinten  legyen  beteg. Ha a szíved beteg, akkor a szívsejtjeidnek kell meggyógyulnia ahhoz, hogy újra egészséges legyen a szíved.  Dr. Gary L. Samuelson orvos és atomfizikus, az öngyógyítás szakértője szerint,  minden -nem  csak néhány- betegség a beteg sejtekre vezethető vissza.  Tehát n emcsak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség. Egészséges szerveket, kizárólag egészséges sejtek képesek egészséges e n működtetni. Az immundrendszerünk feladata, hogy felkutassa a beteg sejteket és beindítsa az öngyógyulási folyamat o kat. A  sérült sejteket ha lehet  kijavítja ,  ha nem  tudja az immunrendszer kijavítani, akkor inkább elpusztítja és helyette a