Ugrás a fő tartalomra

Milyen tudományos kutatásokra hivatkozik Dr. Joe Dispenza?

 ...hirtelen felépülések

...csodálatos átalakulások
...megmagyarázhatatlan, meghökkentő képességek

Mi lenne, ha végre lenne magyarázat minderre?

Dr. Joe Dispenza egy inspiráló és elismert kutató, szerző és előadó, aki az emberi elme és test közötti kapcsolat mélyreható tanulmányozásával vált híressé. Munkássága középpontjában az áll, hogy bemutassa, hogyan képesek gondolataink és érzelmeink befolyásolni életünket és egészségünket.

Évtizedek óta kutatja az idegtudomány, a kvantumfizika és a genetika területeit, hogy megértse, miként tudjuk átformálni agyunkat és testünket. Egyik legismertebb könyve, a “Fejleszd a gondolkodásod”, arra ösztönzi az olvasókat, hogy felismerjék saját képességeiket és lehetőségeiket a változásra.

Egy személyes élmény, egy súlyos baleset, amely során gerincsérülést szenvedett, inspirálta őt arra, hogy mélyebben beleássa magát az elme és a test közötti kapcsolat kutatásába. A műtét helyett a belső intelligenciájára támaszkodva tíz hét alatt teljesen felépült, ami megerősítette hitét az emberi test öngyógyító képességében


Dr Joe Dispenza és tudóscsoportja most először mutat be mért adatokat arról, hogy az elme rendkívüli módon képes befolyásolni az emberi testet az agy és a szív koherenciájának egyszerű képletét alkalmazva. A felfedezéseket bemutató globális vetítésre 15 országban egyszerre kerül sor. 🌎 Csatlakozz hozzánk ezen a forradalmi utazáson, ahol korszakalkotó adatokat tárunk fel az elme-test kapcsolatáról, megdöbbentő beszámolóknak leszünk szemtanúi, és megértjük azon képességünket, hogy az átlagember számára elképzelhetetlen mértékben haladhatjuk meg önmagunkat.

Itt tudsz csatlakozni: INGYENES VETÍTÉS

Dr. Joe Dispenza munkássága számos tudományos kutatáson alapul, amelyek az elme és a test közötti kapcsolatot vizsgálják. Íme néhány kulcsfontosságú terület és kutatás, amelyekre hivatkozik:

  1. Neuroplaszticitás:

    Dr. Dispenza gyakran hivatkozik az agy neuroplaszticitására, amely azt jelenti, hogy az agy képes új kapcsolatokat létrehozni és megváltoztatni a meglévőket a tapasztalatok és a tanulás hatására. Ilyen például az is, amikor az agyvérzésen átesett páciensek újra meg tudnak tanuéni beszélni. 

  2. Epigenetika:

    Kutatásai azt is bemutatják, hogy a gének kifejeződése hogyan változhat a környezeti hatások és a gondolatok hatására. Ez az epigenetika tudománya, amely azt sugallja, hogy nem kizárólag a génjeik a felelősek a testi betegásgeinkért és egászsgügyi állapotainkért.

  3. A szív és az agy koherenciája:

    Dr. Dispenza hangsúlyozza a szív és az agy közötti koherencia fontosságát, amelyet tudományos kutatások is alátámasztanak. A szívünk szerepe nem csupán a vér pumpálására korlátozódik, hanem fontos információkat is közvetít az agyunk irányába.

  4. Meditáció és gyógyulás:

    Számos kutatás foglalkozik azzal, hogy a meditáció hogyan befolyásolja az agy működését és a test gyógyulási folyamatait. Dr. Dispenza saját tapasztalatai és kutatásai is alátámasztják, hogy a meditáció segít a felépülésben és a pozitív átalakulásban.

Dr. Joe Dispenza munkássága tehát szorosan kapcsolódik az idegtudomány, a kvantumfizika és a genetika legújabb eredményeihez, amelyek mind azt mutatják, hogy gondolataink és érzelmeink jelentős hatással vannak életünkre és egészségünkre.

Egyedi meditációs technikái és tanításai világszerte emberek millióinak segítenek abban, hogy leküzdjék korlátaikat, és elérjék teljes potenciáljukat. Meditációi az agy és a szív koherenciájának növelésére összpontosítanak, elősegítve a gyógyulást, a pozitív változásokat és a személyes növekedést, rengeteg ember életét változtatták már meg.

Összességében Dr. Joe Dispenza munkássága arra ösztönöz bennünket, hogy higgyünk saját képességeinkben, és felismerjük, hogy gondolataink és érzelmeink hatalmas erővel bírnak életünk alakításában. Az ő tanításai és kutatásai révén egy pozitívabb, egészségesebb és boldogabb élet felé vezető úton járhatunk.


Érdekel a téma, még többet akarsz tudni? Nézd meg a filmet, amely csodálatos utazásra invitál Dr Joe Dispenza és tudóscsoportja most először mutat be mért adatokat arról, hogy az elme rendkívüli módon képes befolyásolni az emberi testet az agy és a szív koherenciájának egyszerű képletét alkalmazva.


A felfedezéseket bemutató globális vetítésre 15 országban egyszerre kerül sor, itt tuddsz csatlakozni:

                                                   https://elopage.com/epl/J6yzAfFg9uLczTNxytrh


Mit adhat ez a film számodra? 

  • Jobb egészség: Megtanulhatod, hogyan használhatod az elmédet a gyógyulás elősegítésére.
  • Személyes növekedés: Fedezd fel, hogyan érheted el teljes potenciálodat és lépheted túl saját korlátaidat.
  • Tudományos alapok: Értsd meg a legújabb tudományos kutatások eredményeit az elme és a test kapcsolatáról.
  • Gyakorlati technikák: Sajátítsd el a meditációs és mentális technikákat, amelyek segítenek a mindennapi életben.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az azték futók titka - a csodanövény

  A S pirulina az egyik legnépszerűbb szuperélelmiszer.  Olyannyira szuper, hogy  Urs Heierli, PhD közgazdász szerint napi 1 gramm spirulina  néhány héten belül  kijavíthatja az  alultápláltságot egy kisgyerekben. Ha belegondolunk  világban az éhezést jól megtervezett és adagol spirulina tablettákkal rövid időn belül fel lehetne számolni. De mi az a spirulina?  És milyen egészségügyi előnyök származnak abból a szempontból, ha a spirulinát hozzáadjuk étrendjéhez? Bár ez a kék-zöld alga nyálkás tavi söpredéknek tűnhet, valójában ez az egyik legtáplálóbb étel a bolygón.   Először is, a spirulina 60% fehérje. Ez több mint kétszerese a vörös húsban található fehérjének, ezért vegánok számára kifejezetten előnyös lehet a fogyasztása.  Sportolók és betegségből lábadozók számára is sikeresen alkalmazható.  18 aminosavat tartalmaz, beleértve az összes esszenciális aminosavat és a 12 nem esszenciális aminosavat 10-ből.   A spirulina a fitonutriensek, a réz, a vas, a mangán, a kálium és a B-vitam

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

 Szépek, okosak, iskolázottak, tanulatlanok, anyák, feleségek élettársak, szeretők, dolgozók, vállalkozók és nők. Mégis sokan senyvednek közülük bántalmazó párkapcsolatokban, sokszor úgy, hogy észre sem veszik ezt, vagy ha igen akkor már valami olyannak kell velük megtörténnie, ami végletesen felkapcsolja a lámpát. Amikor hosszú ideig sötétségben élnek, hozzászoknak, komfortzónájukká  válik, megtanulnak ebben élni, mozogni, megalkudni és tűrni. Ha ilyenkor kapcsolja fel egy drasztikus esemény, vagy az éppen az utolsó cseppel betelő pohár túlcsordulása, egy film, könyv, rokon vagy jóbarát a lámpát, akkor sokkolódnak attól a látványtól, amit a hirtelen elárasztó fény mutat meg számukra .                                                                    Kép forrása: Kirill Averianov  Pixabay Pedig a sok hét, hónap, év szavakkal verése, megalázó helyzetei, fizikai bántalmazása és kiszolgátatottsága eddig is ott volt, a leplező tudati-érzelmi sötétség által elrejtve...megszokva...amit az i

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!

Amikor betegség van a testedben az minden esteben azt jelenti, hogy bizonyos sejtjeid  meg betegtedtek. Ha bőrödnek van valamilyen krónikus (pl rosacea), vagy a k ut betegége (pl, napégés), akkor ez minden esetben azt jelenti, hogy a a bőröd sejtjei  káro sodtak, azaz sejtszinten kell beteg bőrsejtjeidnek lenni ahhoz, hogy bőröd szervi szinten  legyen  beteg. Ha a szíved beteg, akkor a szívsejtjeidnek kell meggyógyulnia ahhoz, hogy újra egészséges legyen a szíved.  Dr. Gary L. Samuelson orvos és atomfizikus, az öngyógyítás szakértője szerint,  minden -nem  csak néhány- betegség a beteg sejtekre vezethető vissza.  Tehát n emcsak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség. Egészséges szerveket, kizárólag egészséges sejtek képesek egészséges e n működtetni. Az immundrendszerünk feladata, hogy felkutassa a beteg sejteket és beindítsa az öngyógyulási folyamat o kat. A  sérült sejteket ha lehet  kijavítja ,  ha nem  tudja az immunrendszer kijavítani, akkor inkább elpusztítja és helyette a