Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!

Amikor betegség van a testedben az minden esteben azt jelenti, hogy bizonyos sejtjeid megbetegtedtek. Ha bőrödnek van valamilyen krónikus (pl rosacea), vagy akut betegége (pl, napégés), akkor ez minden esetben azt jelenti, hogy a a bőröd sejtjei károsodtak, azaz sejtszinten kell beteg bőrsejtjeidnek lenni ahhoz, hogy bőröd szervi szinten legyen beteg. Ha a szíved beteg, akkor a szívsejtjeidnek kell meggyógyulnia ahhoz, hogy újra egészséges legyen a szíved. 



Dr. Gary L. Samuelson orvos és atomfizikus, az öngyógyítás szakértője szerint, minden -nem  csak néhány- betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Tehát nemcsak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség. Egészséges szerveket, kizárólag egészséges sejtek képesek egészségesen működtetni.

Az immundrendszerünk feladata, hogy felkutassa a beteg sejteket és beindítsa az öngyógyulási folyamatokat. A sérült sejteket ha lehet kijavítjaha nem tudja az immunrendszer kijavítani, akkor inkább elpusztítja és helyette a környező sejtek új, egészséges sejteket állítanak elő. Ezeket a folymatokat a Redox jelzőmlekulák irányítják, ők felelősek értük, nélkülük nem jöhetnének létre. A Redox jelzőmolekulák természetünknél fogva jelen vannak a testünkben, a sejtünkben lévő mitokondrium termeli őket. A korunk előrehaladtával és a folymatosan minket érő káros hatások és geneteikai hajlamok miatt (pl. légyszennyezettség, finomított élelmiszerek, dohányzás, stressz stb) ezeknek a jelzőmolekuláknak a jelenléte a évek során egyre csökkenő tendeciát mutat. A jó hír az, hogy közel húsz év kutatási idő után kifejlesztettek egy olyan technológát, ami által olyan folyadékot állítanak elő, ami biológiailag aktív palackozott formában könnyedén juttatják el az emberekhez.
Ha szeretnéd kipróbálni milyen hatásokkal ajándékozza meg a te szervezetedet, vagy érdekel a benne rejlő üzleti potenciál, itt tudsz jelentkezni: Kapcsolatfelvétel

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Kíváncsi vagy magadra?