Védikus asztrológia - Vrisabha aszcendens (Bika-egó)

A Bika-egó veleszületett sajátsága a hétköznapi élethez kellő források megléte, az emberi szeretet és melegség jelenléte.Ilyen alapokkal a Bika -aszcendensű ember magabiztos, általában harmóniában él családtagjaival, rokonsága népes. Egójának alapja, hogy összehasonlítja magát gazdag emberekkel, és versengeni kezd velük. Személyes értékét a pénz határozza meg, szinte beteges kapcsolatban állhat a pénzzel, folyamatosan felül akarja múlni saját gazdagságát, határa ebben nincsen, feladataként ez az elsődleges. Az idő múlásával azonban ráeszmél, hogy külső gazdagsága nem adhat számára teljes boldogságot, ezért csalódik. Folyamatosan olyan dolgok után kutat, amelyek maradandóak, és fáj neki az élet szüntelen változása.
Feladata, hogy elengedje ragaszkodásainak tárgyait.
Vénusz uralta befogadása által hatalmas mennyiségű dolgot képes befogadni a külvilágból. Gondolkodását is alapvetően az határozza meg, mit tudna még birtokává tenni.
Emberi kapcsolatainak problémát is ez a hozzáállás adja, szinte bekebelezi a társát, megfojtva őt ezzel.Féltékeny, ám ő maga hűséges típus. Legnagyobb karmikus csapdája, hogy mindent és mindenkit a haszonelvűség, anyagi mértékek alapján ítél meg..
Amikor fejlődni kezd, gondoskodóvá válik, a másik embernek meghagyva szabadságát, felemel másokat,lelki értelemben válik hasznossá és megért másokat. A külső szépséghez való vonzódását felülírja a belső harmónia keresése, amit ha megtalál, nagyvonalúan árasztja majd környezetére.
Bika-aszcendenssel a karma oldása az adakozáson,az önzetlen szolgálaton, az anyagi dolgokról való tudatos lemondás gyakolratai által történik.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!