MIT ÁRUL EL RÓLAD AZ ASZCENDENSED?

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA
Amikor a születési képlet ábrájának körét tekintjük, az aszcendensnél található az a pont, amikor a lélek a fizikai világba  lépett.
Az aszcendensen keresztül az egónk fejeződik ki, gyakorlatilag az aszcendens az egónk külvilággal való kapcsolatáról szól.
Aszcendensünkből világossá válhatnak számunkra jelen életbéli körülményeink és szamszáránk (karmikus helyzeteink).
 Megtudhatjuk általa azt az illúziót aminek hisszük magunkat, pedig nem vagyunk, azaz hamis identitásunkat.Itt vannak személyes (tév)képzeteink, ambícióink, vágyaink amelyekkel erre a világra születtünk. Lehetővé teszi számunkra azt, ahogyan megnyilvánítjuk magunkat az anyagi teremtésben. Karmikus kapu, a maja (külső világ) és az atman (belső létezés, önvaló) között.Ha nem létezne aszcendens nem lenne lehetőségünk önkifejeződésre, tudatos egó művelésre, nem lennének céljaink, vágyaink és teljesítményeink. Így férhetünk hozzá az egónk által az anyagi világhoz és gyakorlatilag az általa behatárolt világunk az egyetlen, amit képesek lehetünk tudatosságunk által irányítani.
Az aszcendens mutatja meg azt, amivel  a szülöttnek jelenlegi életében szembe kell néznie.Ami az egóban van, a külső, anyagi környezettel való kapcsolódásunkban mutatkozik meg,
Aszcendenseink tudatos kezelésével oldhatjuk múltbéli karmáinkat, és jövőbeli karmáinkra is hatással vagyunk. A megértett, tudatosított aszcendenssel rendelkező emberek képesek arra, hogy a környezetükből annyi információt, tapasztalatot engedjenek magukba, amennyit tudatukkal asszimiláni tudnak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!