A karma elleni lázadások

A karma elleni lázadásaink mind jelenlegi sorsunk, aktuális élethelyzetünk  nem-elfogadásából erednek.

-Extorvertált lázadás: a külső környezet ellen forduló, az erősen negatívan befolyásoló lázadás a karma ellen a bűnözővé válás, és az erőteljes devianciák-látványos eltérés az aktuális társadalmi normáktól.

-Introvertált lázadás: erőteljesen befelé forduló, az egóba csavarodó viselkedés kialakítása: depresszió, öngyilkossági kísérletek, betegségek.

Az ellenállás kétféle módon van jelen, az egyik keletkezése az anyaméhben eltöltött második hónaptól a születésig terjedő idószakban keletkezhet. Az anyát ebben az időszakban befolyásoló feloldatlan, beragadt élmények a meghatározóak. A másik egyfajta ős-ellenállás, természetszerű.


Az ellenállás fő ismérve amikor valaki túl sokat mond nemet. Megfigyelhetjük, hogy az ilyen emberek mindig tartós betegségeket alakítanak ki, amelyek gyakran súlyosak és végigkísérik őket az egész földi életükben. 

Mit tehetsz? 
Nincs más dolgod, csak figyelni. 
"Amikor úgy találod, hogy hibát követtél el, akkor a bensődben ellenállsz, és nem fogadod el. Egy dolog az, amikor egy kívülálló követ el egy hibát, és egy másik, amikor tudod, hogy te követtél el hibát. Ekkor szintén ellenállás van. 
Ha meg tudod látni ezt az ellenállást, az ellenállás megszűnik. Csak tudatába kell kerülnöd annak, ami történik! Tisztán láthatod, ahogyan ellenállsz, amikor megbántódsz. Láthatod, hogy amikor valaki rámutat egy hibádra, ellenállsz."
(Egység Egyetem-India)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!