7 + 1 tipp, hogy jó karmát csinálj

Tégy olyan dolgokat ami által jót cselekszel magaddal vagy mással, amivel karmát oldasz vagy jó karmát csinálsz.

1. Adakozz!
Az adakozás mindig jó karmát okoz. Az adakozásnak megvannak az íratlan szabályai, a legfontosabb, hogy amit adtál,-legyen az bármi-, megfeleljen a következő kritériumoknak:
-valakinek a javát szolgálja az adományod
-soha ne adj olyan dolgot, amit már kidobnál! Az adakozás hamis akkor, ha olyan tárgyakat adunk oda, ami már nem használható, rossz állapotban van, Ne adományozzunk szakadt vagy koszos ruhákat, elromlott játékokat. Nem csak azért, mert ezzel megalázzuk magunkat és a másikat, hanem mert ezzel rossz karmát teremtenénk magunkat, hazug szándékkal.
- ne kövesd az útját az adományodnak! Ha utánanyúlsz valamilyen formában, azzal azt mutatod meg, hogy uralkodni akarsz az adományod és az fölött az ember fölött is hatalmat akarsz gyakorolni, akinek adtad. Hogy ki mit tesz azzal amit kapott, kizárólag az ő dolga, miután odaadtad neked már nincs vele dolgod. Furcsán hangozhat ez a mai világban, de ha mélyebben belegondolunk, az utánkövetett adományok azt jelentik, hogy kontrollálni akarjuk a folyamatát egy másik embernek, elvárunk tőle és ítélkezünk felette. Ha gí teszünk, adományunk karmikus értelemben nem adomány, csak hatalmi eszköz számunkra, hogy hamis színben tetszelegjünk és valakit magunk alá rendeljünk.
Bármelyik pillanat kiválóan alkalmas arra, hogy rendbe hozzuk azokat a kapcsolatainkat, amik nem rendezettek. Ilyenkor ha oldjuk a haragunkat, ha teszünk valamit azért, hogy elinduljon bennünk a megbocsátás folyamata, kifejezzük ezt a szándékunkat mások felé, akkor nekünk is hamarabb megbocsátanak mások, mi több, mi magunk is saját magunkat.

A megbocsátás meditációja


3. Alapozd le a fejlődésedet! Tegyél tudatos lépéseket azokon azon a területen amin fejlődni akarsz. Ilyenkor jelentkezz képzésekre, terápiákra, kezd el az új szakmád tanulását, indítsd el a vállalkozásodat és indítsd be a gyógyulási folyamataidat!
4.Tölts szeretteiddel minőségi időt! Szállj ki ilyenkor a hétköznapok stresszel teli rutinjaiból és legyél néhány órát tudatosan azokkal az emberekkel, akik közel állnak hozzád és szívesen vagytok együtt. A szoros és szeretetteljes emberi kapcsolatok nélkülözhetetlenek az életben, ha ilyenek nincsenek, semmi mással nem lehet pótolni.
5.Adj hálát! A hála az az alap érzelem, amiből az ember valódi boldogsága és sikerei származnak. Végezz hálaadási gyakorlatokat, ha mélyen vagy kezd el kifejleszteni ezt az érzelmet magadban. Hála nélkül minden, még, ha sikeresnek tűnik is, rövid ideig tartó képlékeny élmény , amire nem lehet sikert építeni.
6.Meditálj! A meditálás számtalan jótékony hatásaival tízmilliószorosan ajándékozhatod meg magad! Gondolj csak bele, milyen hatásokról van szó: belső béke, erősebb koncentráció, lelki nyugalom, magasabb tudatállapot...
7. Segíts! Segíteni mindig jó karmát hoz, vagy oldja a régieket. Segíteni mindig lehet valakinek, mindig van mit, Járj nyitott szemmel és tedd meg másokért amit spontán megtehetsz! De fontos, hogy tudd, ez nem azt jelenti, hogy akkor is vezesd át a vakot az zebrán, ha az nem akar átmenni az út másik oldalára.

Védikus önismereti facebook csoportunkhoz itt tusz csatlakozni : Csatlakozok a csoporthoz

INTENZÍV CSAKRA TANFOLYAM

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Mi baj az mlm-el?

Az azték futók titka - a csodanövény