Gyógyulás krónikus betegségekből - kezelések Malajizából

A Sugiyama Shiatsut Veres Zoltán hozta haza Magyarországra tavaly Malajziából, kezelései már Budapesten is elérhetőek számunkra. 

Veres Zoltán Malajziában tanulta meg a Sugiyama Shiatsu technikát, mestere Samuel Tan, aki közvetlenül Sugiyama Senseitől tanult. 
Ezt a tradicionális vérvonalat Veres Zoltán ingyen tanulta meg, így kötelességének tartja, hogy ő maga is ilyen módon adja át a tudását. Jelenleg két tanítványa van, akiket ő maga választott ki, egyéni módon folyik a tanításuk, és nekik is feladatuk lesz majd, hogy legalább egy embernek továbbadják a tudásukat. 



                                          Egy régi kép Sugiyama Senseiről.

Veres Zoltán 2017-ben érkezett haza Magyarországra, egyelőre nem tudja pontosan meddig marad itt, szívében ázsiainak vallja magát. 

A Sugiyama Shiatsu kezelései annyira hatékonyak, mert -az ő szavaival élve- olyan mélyről "kinyomja a stresszt", hogy páciensei több olyan krónikus állapotokat is maguk mögött hagytak, amelyekről azt hitték, már életük végéig ezzel kell élniük.  

Ha stresszes vagy, vagy krónikus gerinc és rheumatikus jellegű betegségekkel, migrénnel, régi fájdalmakkal küzdesz, megnehezíti az életedet a klimax mindenképpen érdemes bevállalni ezt a kezelési formát. 

Veres Zoltán elérhetősége: Sugiyama Shiatsu Centre, Budapest, Váci út 32. 

Facebook: https://www.facebook.com/Shizendo-Shiatsu-Centre-1356044934454762/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Mi baj az mlm-el?

Az azték futók titka - a csodanövény