Tudtad, hogy melyik érzelem vezet a boldogsághoz?


Tudtad, hogy az érzelmek fejleszthetőek, ami által egy boldogabb, örömtelibb életet élhetsz? 

                                                                                      Photo by Carl Attard from Pexels


A Hála-gyakorlat segít neked ebben, ahogy elkezded gyakorolni, az energiaszinted és a tudatosságod azonnal emelkedni kezd, és máris egy olyan úton találod magad, amiről nem akarsz majd  letérni.

Keress 3 dolgot az életedben amiért hálás lehetsz. Teljesen mindegy hogy mi az, (vagy ki), lehet ez egy tárgy, egy esemény vagy egy másik ember, a választási lehetőséged hatalmas, és tudatosan élhetsz vele. 

Amikor ez meg van, akkor keress egy kényelmes pózt, lehet fekve is, vagy csak felülsz az ágyban, de kis is mehetsz akár az udvarra, a lényeg az, hogy az ébredésed után az első tevékenységed ez legyen. Most az orrodon keresztül vegyél egy nagy levegőt és gondold ezt (mondhatod is magadban): HÁLÁS VAGYOK. Ezt a gondolatod akkor fejezd be, amikor a belégzésed végéhez értél. Tartsd meg a gondolatod a fejedben, majd orrodon keresztül fújd ki a levegőt, és amikor a kilégzéssel végeztél fejezd be a mondatot, az első dologgal amivel szeretnéd. 

Ugyanezt a gyakorlatot végezd el a másik két dologgal is. 
Figyelj arra, hogy a belégzésed kösd össze össze a kilégzéssel, azaz ne maradjon a kettő között szünet. Ez számít egy lélegzetvételnek.A három lélegzetvételed ilyen módon legyen folyamatos. 

A gyakorlatot javasolt időtartama 21 nap, ami alatt érdemes minden alkalommal ugyanazzal a 3 dologgal dolgoznod. A gyakorlat bármelyik nap elkezdhető, akiknek gondjaik vannak a kitartással, azoknak ajánlott Sziddha napon. 

Második fázis: a  légzéstechnika marad, amit megismételsz este, lefekvés előtt, a kiválasztott dolgok újulnak meg a gyakorlatban: aznapi dolgokkal egészítsd ki a meditációdat, amit a nap folyamán tapasztaltál. Ugye milyen felemelő?

Ha egyéni élethelyzetedre keresel egy kifejezetten neked szóló, az egyéni energetikádat figyelembe vevő személyes meditációt, kattints ide: https://vedikuspszichologia.com/szemelyre-szabott-spiritualis-gyakorlatok/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!