A VÉDIKUS PÉNZKEZELÉS 3 ALAPSZABÁLYA

Amikor a pénzhez való viszonyunk nincsen rendben, nehézségeink támadnak anyagi világunkban, ami lelki-szellemi fejlődésünk útjában áll. 
A pénz durva anyagi megestesítője a Kundalini energiának, és szoros összefüggésben áll a fizikai szemmel nem látható finom energetikai rendszerünkkel.

Azon felül, hogy rendszeresen tisztítjuk és energetizáljuk energiatesteinket,  a spirituális alapokon nyugvó pénzkezelés három alappillére a követező:

1. Bevételünk egy részét (pl. 10 %-át) félretesszük és semmilyen körülmények között nem nyúlunk hozzá.
2. Bevételünkből minden alkalommal meghatározott módon adakozunk. Az adakozás lényege, hogy amit odaadtuk, vagy más módon eljuttattuk az elfogadó személynek, semmilyen módon ne nyúljunk utána. Ne ellenőrizzük le mire költi, mit tesz vele, onnantól semmi közünk hozzá. Nem számít adakozásnak, ha gyermekünknek adunk zsebpénzt vagy más családtagunkat, rokonunkat segítjük és az sem, ha tartozásunkat fizetjük ki. Ha például egy kéregető koldusnak adományozunk, aki kenyérre kéri, és látjuk, hogy alkoholt vesz belőle, onnantól már nem a mi dolgunk ezzel foglalkozni.
3. Bevételünk egy részét forgassuk vissza abba a tevékenységbe, amivel szert tettünk a bevételünkre.
Ami ezen felül marad pénz, az már valóban a miénk és fordíthatjuk a megélhetésünkre, vagy amire jól esik.

Előfordulhat, hogy mínuszból indulunk, illetve, ha kevés a bevételünk, akkor nagyon minimális összegekről beszélünk, vagy éppen nem marad számunkra semmi. Valahol el kell kezdeni, és a legtöbb jógikus dologban az a szép, hogy mindenki el tudja kezdeni onnan, ahol éppen személyes helyzetéből adódóan tart.
Ennek a tematikának a következetes betartása beállítja a pénzünk áramlását olyan irányba, ami a pénz bevételeink növekedéséhez vezet. 


                                                 Kép: http://maxpixel.freegreatpicture.com

Ha szeretnéd megtudni, hogyan érvényesülnek a VÉDIKUS ELVEK AZ ÜZLETI ÉLETBEN, ha szeretnéd a vállalkozásodat fellendíteni egy személyedre szabott programmal, olvass tovább ITT.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A három ELSŐ dolog ami garantáltan megöl minden párkapcsolatot

Az azték futók titka - a csodanövény

Ez indítja be a testedben az öngyógyulást!